понеділок, 9 травня 2016 р.

Оформлення весілля в стилі Iced coffee

Натуральний колір сезону весна-літо 2016 - Iced Coffee або крижана кава. Цей приємний і стриманий колір стане ідеальною палітрою для одягу нареченого і суконь подружок нареченої, а також аксесуарів та елементів декору. Якщо Ви любите натуральні кольори або хочете організувати модне весілля в стилі еко або урбан-шик - то Iced Coffe стане для вас ідеальним варіантом.


Як оформити весілля в кольорі Iced Coffee?
Оформлення бенкету. Серветки, сервізи, що поєднують в собі білий і бежевий тони, скатертини в кольорі Iced Coffee  поєднанні з кремовими стільцями - всі ці відтінки створять неповторне відчуття свята, додадуть весіллю трохи класичного шарму. При оформленні залу колір крижаної кави можна сміливо розбавляти оливковим і рожевим: такі поєднання тільки додадуть більшої гармонії всьому святу. Стінам також можна додати трохи декору: прекрасно виглядатимуть намальовані декорації, наприклад, витончені гілочки дерев з птахами в бежевих тонах з додаванням білого обведення і присутністю коричневих відтінків. Пропонуємо залучити розкішні тканинні елементи, підсвічники, кришталеві люстри, а у сервіруванні столу поєднати білу скатертину і посуд в бежево-кавовому кольорі, або ж навпаки.
Флористика. Оскільки Iced Coffee досить нейтральний колір, у флористичному оформленні Вашого весілля краще задіяти додаткові кольори. Підійдуть півонії, троянди, анемони, астільба, сукуленти, а підкреслити легкість можна за допомогою гіпсофіли. Світлий букет нареченої не повинен зливатися з платтям, тому додати яскравих акцентів можна за допомогою листя, які стають все більш популярними в оформленні букетів. Якщо ж Ви хочете виключно світлий букет, то пропонуємо поєднати кілька кольорів різних відтінків, так у Вас в руках опиниться легка квіткова хмаринка.

Весільні солодощі. Весільний торт в кольорі Iced Coffee буде виглядати дуже апетитно, особливо, якщо прикрасити його стрічкою, квітами чи зробити у вигляді омбре з переходом відтінків цього кольору. Солодкий стіл також повинен відповідати обраній палітрі – кремові корзинки, макаруни, заварні тістечка…
Образ нареченої. Щоб відтінити Iced Coffee, можна надіти золоті прикраси на шию або підібрати відповідний аксесуар для зачіски. До речі, не бійтеся золотого блиску і блискіток, вони чудово виглядають з бежевою палітрою.
Образ нареченого. Образи нареченого і його друзів можна урізноманітнити жилетами, капелюхами і підтяжками в кольорі Iced Coffee.

Палітра Iced Coffee – дуже ніжна і ненав’язлива, тому Ви та Ваші гості почуватимуться комфортно та розслаблено. Створіть весілля своєї мрії разом з нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар