середу, 25 травня 2016 р.

Зелений букет нареченої

Зелений- це колір єднання з природою, тому найкраще зелений букет нареченої підходить для виїзної весільної церемонії десь в парку, в лісі або на березі озера. Під час Вікторіанської епохи, трави, які несла наречена, мали серйозне значення: лаванда значила удачу і відданість, розмарин - пам'ять, шавлія для довголіття, кмин для сміливості. А зараз тренд з травами на день весілля повертається і стає ще милішим, ніж будь-коли.
З чого складаємо зелені букети? Всі види зелені - сорти евкаліпта, шалфей, папороть, також тропічні зелені рослини можна використовувати для створення таких букетів =) Усю зелень можна поєднувати з невеличкою кількістю квітів, проте головний акцент все ж йде на зелень.
Познайомимось трішки ближче із деякою зеленню для наших букетиків:
Папороть ідеально підходить для весільного букета асиметричної нерівної форми, злегка розпатланого, з великою кількістю зелені. Він надає композиції пишність і додатковий обєм. Як правило, такий букет збирається для весілля в стилі рустик або еко, для богемного або лісового весілля він теж буде актуальний.
Евкаліпт. Його ненав'язливий зелений колір і листя, чимось нагадують сердечка, прекрасно вписуються в квіткову композицію, роблячи її більш повітряною і пишною. Його досить важко уявити в букеті чіткої округлої форми, зате нерівні, «розсипчасті» композиції з евкаліптом виглядають дуже красиво.
Шалфей. Прохолодний і спокійний сіро-зелений колір вигідно підкреслить інші відтінки в букеті. Натуральний і ненав'язливий, він в той же час і стильний сам по собі, завдяки чому привнесе свіжі ноти у Ваш весільний образ.
Звичайно, що подинці ці рослини не будуть виглядати так ефектно! Найкращий букет – це поєднання різної зелені, і навіть з додаванням невеличких нот у вигляді троянд чи гортензій, або ж інших квітів.
Це досить тематичні букети, тому радимо замовляти їх до відповідної стилістики свята – еко, еко-шик чи ботанік, ну а ми Вам допоможемо створити незабутній букет!

Немає коментарів:

Дописати коментар