понеділок, 9 травня 2016 р.

Виїзна церемонія - Арки - Двері

Двері - прекрасна альтернатива звичайній круглій арці. Весільні арки-двері, наче, відкривають шлях в нове сімейне життя. Такі весільні арки стають все популярнішими, а на Заході вже давно прижились та стали улюбленими.  Це цікаві декорації, на тлі яких Ваша пара буде виглядати особливо чарівно. Ваші весільні фотографії будуть найкрасивішими і незвичайними. І гості, напевне, будуть здивовані такому весільному дизайну.

Прикрасити такі двері можна живими або паперовими квітами, стрічками, сухими гілками, підвісним декором з баночок із квітами чи квітковими пишними віночками… Оригінально виглядатиме і люстра, повішана на таку арку. Варіантів багато, все залежить від стилю весілля, бюджету та фантазії декораторів. А останнього нам не позичати =)
Також, біля арки можна розмістити корзини, чи металеві відра з квітами, сіно, чемодани та крісла, деревяні ящики з обємними квітковими композиціями на них.
Пропонуємо також оформити простір біля арки-дверей повітряними тканинними шторами, які легко розвіюватимуться на вітрі…
Арка може виглядати як зачинені, або ж відчинені двері. Вона може складатись з одних дверей та подвійних, розчинених в обидві сторони. Це вже на смак молодят =) В будь-якому випадку ми створимо для Вас неповторний декор!
Найкраще така арка дивитиметься на весіллі в стилі рустик, бохо, шеббі-шик або вінтаж. Основна декоративна деталь – потертість та старизна стилю акри-дверей.
Оригінальність і новизна – основний тренд сучасних весіль. Тому не зволікайте та відходьте від стереотипів класичного весілля, даруйте собі та гостям нові враження та емоції! А Студія «Елем» з великим ентузіазмом допоможе Вам у цьому =)

Немає коментарів:

Дописати коментар