середу, 25 травня 2016 р.

Квіткові стіни на весілля - президіум молодиз, виїзна церемонія, фотозона

Оформлення весілля квітами настільки ефектне, що не зрівняється з жодним іншим. Що може бути приємніше, ніж фотосесія коли у тебе за спиною стіна з живих квітів! На такому тлі виходять приголомшливі фотографії, а квіткова стіна позаду президіуму молодят лише підкреслить всю урочистість та неповторність свята!



Івент-студія «Елем» пропонує створити для Вас різні варіанти цього вишуканого елементу весільного декору – з ініціалами, квіти в поєднанні з мохом чи зеленню, квіткові серця, квітковий малюнок або ж просто суцільна стіна з Ваших улюблених квітів! Колірна гамма декоративної стіни може бути однотонною або строкатою, змішаною. Незалежно від обраного кольору цей декор буде чудовим.
Квіткові стіни і бюджет весілля


Стіна з живих квітів - рішення досить дороге, але виправдане. Недарма саме такі прикраси в якості фону для найважливіших весільних фотографій вибирають багато знаменитостей, серед яких, наприклад, Кім Кардашьян та Каньє Уест.
Залежно від бюджету Ви можете вибрати стіну на 100% заповнену квітами або еко-варіант з натурального моху, прикрашеного яскравими бутонами. У будь-якому випадку - це хороша альтернатива навіть традиційній весільній арці.
Для тих, хто бажає заощадити, пропонуємо полотно, на якому нанесений квітковий принт з частково декорованим живими бутонами, таке полотно буде виглядати досить оригінально.
В який стиль весілля впишеться фон? Практично в будь-який: класичний, гламурний, рустикальний, шеббі-шик. Оригінальність ідеї позбавить гостей від болісного вибору фону для фотосесії. Та й ви самі не відмовите собі в задоволенні сфотографуватись на фоні цієї пухнастої краси!
Ще одна перевага квіткової стіни - приголомшливий аромат. Він створює прекрасний святковий настрій.
У всіх випадках стіна з квітів - це шикарний варіант оформлення. Якщо ви хочете вразити своїх гостей, то цей варіант, безсумнівно, для Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар