понеділок, 9 травня 2016 р.

Оформлення весілля в стилі "Акварель"

Акварельне весілля - тема, яка надихає декораторів у всьому світі! Чарівне поєднання кольорів і безліч творчих нестандартних рішень роблять її такою привабливою. Акварельна тема підходить не тільки художникам і творчим натурам, а й романтичним парам бажаючих зробити своє весілля справжнім витвором мистецтва!


Колірна палітра даної стилістики дуже велика, але пріоритет віддається пастельним відтінкам, квітковим мотивам та унікальним малюнкам, створеним аквареллю.
Пропонуємо познайомимось ближче з ніжною красою акварельного весілля =)
Акварельна поліграфія на весіллі
Ніжні напівпрозорі листівки, прикрашені абстрактними малюнками і квітами, допоможуть налаштувати гостей на легку романтичну атмосферу, яка пануватиме
на майбутньому святі. Запрошення з акварельними мотивами декоратори Івент-студії «Елем» можуть створити односторонніми, двосторонніми, в конверті, а також поєднати ніжні пастельні кольори або ж яскраві веселі композиції насичених відтінків. Також аквареллю можна декорувати план розсадки і разсадкові картки, номери столів і меню весільного банкету.
Акварельний декор виїзної церемонії та банкету
Найбільша область, що надає простір для фантазії - це, звичайно ж, весільний декор. Де знайшли своє "місце" акварельні мотиви? У скатертинах і серветках, прикрасах для столів і стільців, всіляких декоративних елементах. А які вишукані ширми для фотозони і президіуму молодят можна створити за допомогою драпірування тканини з акварельним малюнком! Для оформлення весільного столу пропонуємо текстиль в приглушених тонах з плавним переходом кольорів. Арка для виїзної церемонії може бути оформлена як у традиційному вигляді пастельними квітами, так і може бути оригінальна, наприклад, у вигляді акварельного полотна. «Книгу» побажань гостей також можна оформити в акварельному стилі або ж надати гостям можливість самим проявити творчість. До речі, це може бути цікавим рішенням, якщо у вас є діти на весіллі =)
Акварельні мотиви в образах нареченого, нареченої і гостей
Акварельну тематику можна підтримати в образі нареченого через аксесуари, наприклад, метелика або краватку. Наречені можуть знайти готові весільні сукні з
акварельними мотивами. Легкі сукні в ніжних пастельних тонах з абстрактним акварельним принтом для подружок нареченої будуть особливо актуальні.
Весільні солодощі в акварельному стилі
Абстрактний фон, ніжні відтінки, плавні лінії ... головний весільний десерт, виконаний в такому стилі, стане дуже гарним завершенням Вашого весілля. Також пропонуємо оформити для Вас і такий тематичний кенді-бар з макарунами, лоліпопсами та тістечками в ніжних бузкових, рожевих, голубих відтінках.
Букет нареченої
М'які переходи відтінків такі природні для багатьох квітів: півоній, гортензій, жоржин, ранункулюсів, бузку і т.д. Кращим вибором для модної нареченої стане букет з різних квітів в пастельних тонах, який наші флористи створять індивідуально до колірної гами Вашого весілля =)


Підсумовуючи хотіли б додати, що ця неймовірно ніжна, романтична та креативна концепція весілля стане ідеальним вибором для весняного та літнього весілля! Тому чекаємо Вашого дзвінка =) Адже Вам просто потрібно сказати «Так» акварельній ідея, а наші декоратори та флористи продумають всі дрібниці оформлення такого особливого для Вас дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар