неділю, 11 жовтня 2015 р.

Що таке Save the Date?

Тридиція відсилати потенційним гостя картки Save the Date прийшла до нас із Заходу: Америки та Європи, і почала закріплюватись в Україні. І це чудова традиція, адже дає Вам змогу скласти чіткий список гостей, які прийдуть на Ваше весілля,  а гостям допоможе спланувати  цей день за багато місяців на перід.
Такі картки - частина весільної поліграфії, яка розсилається на ранньому етапі підготовки до весілля. У таких картка немає інформації про місце весілля, дрес коду на весілля, а є найголовніше - Дата Вашого весілля, яку гості будуть мати змогу відзначити в своєму календарі подій на весь рік )))).  
Така чудова "картка" не обов"язково має бути паперовою, якщо трішки покреативити, то
можна придумати безліч варіантів "картки" Save the Date. Це можуть бути коробочки з повітряними кульками, в яких записка з Вашою датою весілля, або ж, наприклад, відеоролик відзнятий Вам на мобільний телефон.... Отож, зверніться до нас в Студію Елем, і ми обов"язково придумаємо цікавий варіант, щоб сповістити Ваших гостей про весілля, що Ви плануєте.
Save the Date  - прийнято роздавати за 6 - 10 місяців до весілля. Погодьтесь, Ви зробите зручно усім своїм гостям, які зможуть добряче підготуватись і подумати про Ваше свято.

Немає коментарів:

Дописати коментар