четвер, 15 жовтня 2015 р.

Організація весілля - розваги на весілля

Для вдалого весілля неабияке значення мають розваги...

На жаль не всі молодята готові до впровадженні нових ідей. І найчастіше це продиктовано сформованими стереотипами, а не відсутністю бюджету. Тому розваги гостей на весіллі, як правило, грунтуються на інтерактиві ведучого і шоу - програмі, шо включає в себе пару - трійку виходів танцювальних колективів або півгодинної програми кавер - гурту. У деяких випадках, маючи великий бюджет, запрошують іноземних і вітчизняних зірок шоу - бузнесу. Шоу - програма досі залишає гостей глядачами, а не учасниками. 

Студія Елем пропонує Вам свій сценарій розваг для гостей, який може втілити для всіх бажаючих. Молодята, Ваші гості будуть задоволені!!!!!!!! А це означатиме, що весілля пройде на славу. Думайте, читайте і звертайтесь до нас з організаційними питаннями, щодо Вашого весілля!!!!!

Головне правило - розваг на весіллі повинно бути багато, всі вони повинні бути доречними, а також підходити різному типу людей за інтересами.

Для себе я виділила часові відрізки, тобто складові частині всього дійства, коли Ваших гостей потрібно чимось зайняти:

До початку бенкету. Збір гостей, пауза між виїзною церемонією і застіллям, час поки у молодят проходить фотосесія. Тут будуть доречними багато із запропонованих нижче розваг.
Бенкет. Ту якраз доречні виступи артистів. Гості можуть насолоджуватись їжею та видовищем. 
Перекури. Їх Ваші гості використовують для знайомства і невимушеного спілкування. А таке спілкування набагато веселіше, якщо враховані спільні інтереси і розваги підходять усім гостям.
Дискотека. Час повного драйву. От коли потрібна кавер - група! Саму тут будуть доречними: конфеті шоу, паперові шоу та інші шоу - програми, що використовують на дискотеках.
Фінал.  Кожна пара молодят мріє проте, щоб їхнє весілля запам"яталося назавжди. І яскравий заключний акорд відіграє у цьому важливу роль. Можна зупинити свій вибір на фаєр - шоу. піротехнічному шоу або всім разом запустити світодіодні повітряні кульки. Найяскравішим може стати феєрверк.




Тепер ми запропонуємо Вам свої варіанти розваг на весілля. Я вже говорила про те, що вони повинні бути різноманітні та підібрані згідно інтересам. Вони повинні подобатись, в першу чергу, молодятам, а потім вже гостям. Якщо Ви визначите коло інтересів присутніх людей, тоді можна знайти відповідь на вічне запитання: "Чим розважити?"

Фотографія  
Тут відомі вже всім фотозони з бутафорією, тантамарески і прес - воли, фотобудки і миттєві фото на Полароїд. Додайте сюди повальне захоплення Instagram. Придумайте свій
хештег весілля і фоткайтеся собі вдосталь. Гості будуть тут же викладати фото в мережу, створюючи миттєву хроніку Вашого весілля. Дуже цікавий варіант розваги гостей. заснований на любові гостей до фотографії.




Кіно і телебачення
Можна брати у гостей інтерв"ю, які увійдуть в ролик. Залучити їх до зйомки музичного кліпу. Або ж, навіть, створити за допомоги запрошеного режисера - постановника художній фільм на задану тему, розкривши тим самим акторські таланти гостей. Заодно отримаєте в подарунок нестандартне весільне відео. ))) Можна влаштувати онлайн трансляцію весілля, тобто виводите все, що відбувається на екран. Особливо цікаво, якщо трансляція буде проводитись з різних ігрових зон. Обладнайте місце в тиші з камерою і вільний мікрофон. Це буде прекрасна можливість для гостей поділитися емоціями, враженнями та побажаннями, уникаючи публічності. А винуватцям торжества приємно і цікаво буде переглянути ці записи після весілля.

Музика.
Багатьма улюблене караоке є відмінною розвагою на весіллі. навіть якщо деякі гості не попадають в ноти, стає від того ще більш кумедним. Наявність талановитого діджея або бітбостера, з потрібним обладнанням, дозвалить створити музичну композицію, справжній гімн Вашої родини або просто записати пісню за участю Ваших гостей. Не можу обійти стороною набираючі популярності в Європі тихі дискотеки в навушниках. З плюсів такої розваги виділю те, що шуміти можна там, де це дозволено виключно до 23:00 год. Кумедний відеоряд, коли в повній тиші гості ковбасяться під музику у своїх навушниках, прикрасить Вашу відео колекцію зі смішними моментами на весіллі. Таку розвагу можна також виділити в окремий конкурс.

Образотворче мистецтво
Любов до малювання живе майже в кожному з нас з дитинства, але не у всіх цей навик розвинений. Тому легше запросити на весілля художника, під керівництвом якого Ваші гості намалюють картину. Як правило, береться картина з готовим зображенням, гостям залишається лише розфарбувати її. Ще один цікавий варіант - наречені створюють талісман своєї родини, виливаючи фарби на полотно. Виходить дуже яскрава картина в стилі абстракціонізму, яка може зайняти гідне місце в інтер"єрі. Не здає своїх позицій за популярністю і присутність шаржиста на весіллі. Шоу заснованих на малюванні безліч!!! Ебру, пісочне шоу, шоу з блискітками (коли блискітки кидають на полотно, таким чином проявляючи на ньому зображення). І найбільш яскравим, на мій погляд, малювання світлом. Під гарну музику за допомогою спеціального ліхтарика на великому полотні світлочутливого матеріалу, що створює неймовірну картинку.

Гастрономія
Для гурманів і шанувальників смачного. На додаток або на зміну шоколадним фонтанам і стандартних кенді барів прийшли фуд - бари. Наприклад, сирний, фруктовий, овочевий, стыл з домашніми пирогами і чаєм, какао - бар. Вибирайте будь - який варіант. що підійде до Вашої тематики. Додайте сюди бармен шоу, з виготовленням коктейлів або дегустацію вина від запрошеного соміл"є, і ніхто з Ваших гостей не залишиться осторонь. Також можна дати змогу Вашим гостям самостійно змішувати собі коктейлі. Ще одним цікавим гастрономічним сюрпризом для Ваших гостей може стати шоу програма  - "Картина створена смачними продуктами". де Ваші гості, за допомогою повара створять кулінарний шедевр. Цікаов, правда!!!!

Майстер - класи
Ідеальна розвага для тих, хто любить пізнавати щось нове і брати безпосередню участь у цих заходах. Майстер - класи вибираються виходячи з інтересів та смаків учасників. Це може бути танцювальний майстер - клас, розучування нескладного танцю, або постановка флешмобу. який увійде в кліп. Флористичний майстер - клас: створення квіткових композицій або букетів, які гості можуть залишити собі. Розпис по фарфору: створення авторського сервізу для молодої сім"ї. Або ж майстер клас зі складанню літачків, які потім дружно запускаються. 

Цирк

Найбільш яскраві моменти в дитинстві ми отримуємо прогулюючись парком, запускаючи повітряні кульки, чи перегляд вистави в цирку. Тому запрошуйте артистів циркового жанру: повітряні гімнасти, ходулісти, дресировані голуби, собачки, фокусники, жонглери, міми та клоуни, танцюристів зі зміями. Все це за бажанням може стати частиною розважальної програми на Вашому весіллі. 

Ірги
Ігри настільки різноманітні, що про них можна написати окрему статтю. Ігри на відкритому повітрі, настільні ігри, багато, з яких, можна проводити в гігантському форматі, наприклад: шашки, шахмати, кнглі. Гра в дартс, крикет або городки.

Спорт
Ця тема буде цікава людям. які сповідують активний спосіб життя, відпочинку і їм притаманна спортивна азартність. Дуже цікава стрільба з лука, під керівництвом професіоналів, З шоу - виступ футболістів - фрістайлерів. І дуже неймовірних варіант, при наявності відповідного майданчика - стантрайдинг - виконання трюків на спортбайках. Один тільки рев мотоцикла з мотором близько тисячу кубів, приводить більшість в захват. Що вже говорити про феєричність виконуваних трюків. 

Тоталізатор або азартні ігри
Ігри та спорт азартні за своєю суттю. Так чому не піди далі? Влаштуйте на весіллі перегони тарганів ))))))))))) Боїтесь тарганів )))), я пожартувала, влаштуйте перегони хом"ячків. Доступно і легко влаштувати перегони на електокерованих автомобільчиках. Володієте бюджетом або ж можливостями здивувати гостей? Тоді розважте їх справжніми боями! Наприклад, жіночі бої в піні або в шоколаді. Головне наявність тоталізатора. Нехай гості роблять ставки. А ще ми можемо поставити на Вашому весіллі Казино, де Ваші гості будуть грати не на гроші, а на виконання побажань.Думаю буде дуже весело!

Будьте сміливіші у виборі, ламайте стереотипи і проявляйте свою індивідуальність!!! Вас ніхто не засудить, адже нестандартний підхід до справи - завжди виграшний варіант. Організація весілля Студіює Елем - зробить Ваше весілля незабутнім. Весілля - це не просто тости, застілля, ігри і танці під командуванням горезвісного тамади. Це цілий день життя, подія, емоції, які будуть назавжди в пам"яті. Нехай вони будуть цікавими!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар