четвер, 22 жовтня 2015 р.

Організація музичного супроводу на Виїзну Церемонію

Одним з найемоційніших моментів Виїзної Церемонії – це коли до свого коханого виходить наречена. В супроводі батька, чи сама, під мелодію чарівної музики, яка наповнює весь простір і підсилює ефект появи молодої.
Не варто недооцінювати значення музичного супроводу Вашої весільної церемонії! Музика - важлива деталь свята, яка прикрасить його і надасть потрібного настрою, на який налаштовані Ви, та Ваші гості.
Стиль музичного супроводу виїзної церемонії залежить від уподобань нареченої і нареченого, а також від загальної тематики весілля)) Тут можуть лунати як Ваші улюблені музичні композиції, так і загально прийнятий вальс Мендельсона, а може бути ще крутіше – Ді – джей напише трек спеціально під Вас, зміксує Ваші улюблені мелодії і вийде унікальна композиція. Яка не повториться більше на жодному весіллі. Вирішувати Вам!!!! )))))))
Студія «Елем» пропонує Вам такі варіанти музичного супроводу Виїзної церемонії:
Струнний квартет;
Арфа;
Ді - джей;
Скрипка;
Гітара
Саксофон;
Дуети струнних інструментів.
Кожен з них по-своєму прекрасний та неповторний, і кожен додасть церемонії своєї атмосфери)) Проте, давайте познайомимось із ними трішки ближче, щоб ви змогли уявити всю їхню красу та милозвучність))

Струнний квартет - це чотири музичних інструменти, які представляють собою класику,
перевірену століттями. Такий квартет зазвичай складається з віолончелі, альти і двох скрипок, але можливий і інший склад.
Щось таємниче є в професійній грі струнного квартету на весіллі… Дивлячись на такий колектив, з боку може здатися, що кожен з учасників зайнятий чимось своїм, проте в результаті Ви чуєте чудову і цільну композицію. Будьте впевнені, якщо замовите такий колектив, то Ваша церемонія одруження буде забезпечена зворушливими і пронизливими моментами. Струнний квартет виконає для Вас як класику, так і будь-яку, обрану Вами  композицію, яка може підійти для даної церемонії.
Будьте впевнені, на струнних інструментах музиканти грають не тільки нудні класичні мелодії, оскільки професійний струнний квартет відмінно грає рок, джаз, а деякі навіть з диско відмінно справляються))

Арфа -  підкреслить статус Вашого заходу, і безсумнівно буде його прикрасою. Звучання цього піднесеного інструменту на святі створює атмосферу розслаблення і витонченості.
Навіть зовні арфа виглядає дуже елегантно, вона додасть незвичайну родзинку Вашій церемонії, і підкреслить унікальність свята. Чарівні звуки арфи внесуть романтичний настрій у програму Виїзної Церемонії))

Для веселих та авантюрних молодят пропонуємо Ді - дже, для музичного супроводу виїзної церемонії! Така музика також буде дуже доречною. коли на весіллі багато молоді))). Проте, не варто думати, що Ді - джей буде виконувати занадто рухливу, чи недоречну музику, навпаки, Ді - джей - це професіонал, який в прямому значенні може зіграти для Вас будь - яку музичну композицію ))))). А ще - Ви модите записати собі пісню у студії звукозапису, і зробити гостям сюрприз, а Ді - джей - відтворить цю композицію прямо на Вашій виїзній церемонії. 

Гра скрипаля не лише вишукана, але й наповнена глибоким символічним значенням. Саме
звуки скрипки символізують майбутню гармонію в шлюбі. Скрипка - цариця музики, - символізує жіночий початок. А скрипаль, який грає на скрипці - символізує щасливе з"єднання чоловічої та жіночої природи в єдиному творчому пориві...

Романтизму та легкості і, навіть, затишку додасть усім нам знайома гітара... ЇЇ мелодійні звуки будуть доречними для будь - якого стилю Виїзної реєстрації, проте, найбільш феєричною буде в рустикальному стилі. 

Дорогі молодята, підсумовуючи хочемо сказати, що Виїзна церемонія реєстрації Вашого кохання є дуже зворушливим моментом усього весілля, і тому музичний супровід є просто необхідною складовою, яка налаштує на відповідні емоції, підкреслить важливі моменти обміну обручками, возвеличить перший поцілунок молодят... Студія Елем, своєю чергою, підбере для Вас найкращих виконавців та подбає про всі деталі їхнього виступу ))))

Немає коментарів:

Дописати коментар