четвер, 22 жовтня 2015 р.

Організація Освідчення

Запропонувати своїй коханій навіки бути разом....

Ви зрозуміли, що Ваша дівчина - та, з якою Ви б хотіли провести все своє життя! І зважилися сказати їй про це. Освідчитись і запропонувати їй одружитись!!!!!! Як це мило, а вона вже давно цього чекає!!!!!!
Раптом, у Вас постає питання, як красиво зробити пропозицію, щоб цей момент у житті став незабутнім, найяскравішим, легендарним!!! Ви знаєте, що це один з найважливіших моментів у Вашому житті. А ми знаємо, де і як зробити найкрасивішу пропозицію Вашій Коханій!

Ми допоможемо Вам з пропозицією від вибору ідеї до її реалізації. Допоможемо з бронюванням ресторану чи кінотеатру, знімемо ролик з пропозицією руки і серця, організуємо флеш-моб, квест ... Будь-яка Ваша ідея буде реалізована точно - і тільки так, як Ви це уявляєте! А якщо Ви не маєте власної ідеї, то ми запропонуємо Вам сотню своїх!

Отже, звернувшись до нас з чого починається робота? В першу чергу, обираємо варіант освідчення. А їх є безліч!

1.     Пропозиція за допомогою карикатуриста, який намалює карикатуру з питанням «Ти вийдеш за мене заміж?» Для особливо впевнених у відповіді, можна додати на карикатуру  з відповіддю «так».
2.     Пошуки скарбів. Ми організуємо квест по найцікавішим місцях Львова. Наприкінці цієї подорожі, Ви загадаєте їй останню загадку, ставши на одне коліно.
3.     Організація розіграшу.
4. роликів і трейлерів.
5.     Освідчення в ресторані. Гарно оформлена, романтичн
а вечеря в одному   з Львівських ресторанів, в кінці якої виносять торт, на якому написано «Ти вийдеш за мене заміж?».
6.     Романтичний вечір в парку при свічках та грі на скрипці.
7.     Романтична вечеря на даху.
8.     Або ж можна організувати цілий день різноманітних сюрпризів та подарунків, а в кінці дня – запропонувати головний – каблучку і пропозицію руки та серця))

1
Ідей у нас є ще безліч! Вибір за Вами))

Немає коментарів:

Дописати коментар