вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Координатор на весілля

Координатор - це Ваш особистий менеджер, який буде супроводжувати Ваше весілля упродовж усього дня. 

Координатор не весілля погоджує дії окремих фахівців, контролює своєчасність тих, чи інших подій і вирішує всі питання, що виникають по ходу святкування. 

Навіщо потрібен весільний координатор?
Ваш спокій і хороший настрій на весіллі – це робота координатора ))) Саме координатор відповідає за все, що відбувається на етапі підготовки до весілля та проведення самого весілля. Залежно від особливостей весілля, а також домовленостей з молодими, коло обов'язків координатора може бути різним, але в цілому його функції можна звести до п'яти основних груп:
Взаємодія з фахівцями – підрядниками.
Напередодні весілля координатор обдзвонює всіх фахівців на предмет готовності. Якщо весілля в певному кольорі або стилі він рекомендує їм відповідний дрес-код. У день одруження стежить за тим, щоб ніхто з учасників не спізнився, контролює підготовку до банкету і виїзної реєстрації, стежить за роботою офіціантів (своєчасністю подачі страв, напоїв і торта). Забезпечує узгоджену роботу окремих підрядників і розраховується з ними за послуги.

Взаємодія з гостями.
Весільний координатор відповідає на дзвінки та запитання гостей (для цього його телефон можна вказати в запрошеннях), підказує, як дістатися до потрібного місця, допомагає їм розміститися в бенкетному залі, підказує, хто в якій машині пересувається під час прогулянки, при необхідності викликає таксі наприкінці вечора.
Організаційні питання.
Координатор відповідає за всі організаційні питання в ресторані. За повну готовність кухні, ведучого, музикантів та декору бенкетного залу і виїзної церемонії.  Координатор контролює розміщення й сервіровку столів на банкеті, розташування гостьових карток і планів розсадки. Стежить, щоб професіонали, присутні на весіллі (відеограф, фотографи та ін.) були нагодовані, згідно з домовленістю.  Найважливіше завдання координатора - простежити, щоб нічого не було забуто: обручки, подушечка, весільні аксесуари та інше.
Тайм-менеджмент.
Координатор, разом із нареченими, складає  оптимальний план дня  - таймінг (у тому числі і маршрут прогулянок), в якому щохвилини будуть розписані основні етапи свята. У день весілля координатор контролює всі етапи святкування згідно таймінгу.
Форс-мажори.
Накладки і дрібні труднощі  трапляються на весіллях досить часто. Завдання координатора - швидко знайти вихід із ситуації, яка склалась. Так, наприклад, весільний координатор завжди має при собі аптечку, парасольку, косметичку, серветки, голку з ниткою та інші предмети на різні випадки життя.

Важлива якість координатора Студії «Елем» - вміння завжди оцінювати загальну картину свята. Прибрати залишені операторами сумки в центрі залу, поправити чохли на стільцях, нагадати приховати дроти від апаратури, та й мало, що може вибиватися із загальної ідеальної картинки весілля... Звернувшись до нас, Ви отримаєте особистого менеджера, який буде супроводжувати Вас протягом всього весілля.  

Немає коментарів:

Дописати коментар