вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Плануємо організацію весілля

Отже, ви заручилися... З чого почати підготовку до весілля?



Найголовніше питання, з якого варто почати при підготовці до весілля - це питання про те, чи будете ви організовувати своє весілля самі або звернетесь до організатора. Від відповіді на це питання залежить і ваша подальша стратегія. Хороших спеціалістів бронюють і підписують договори з ними заздалегідь, тому треба поспішати!


Якщо своє весілля ви хочете організовувати самі, то варто скласти список глобальних справ у рамках підготовки до вашого весілля. Починаємо з вибору дати весілля, складання списку гостей, побажань по стилістиці, форми самого свята і святкування. Це найважливіші питання, які допоможуть вирішити, в якому напрямку діяти далі. Від кількості гостей і, як мінімум, стилістики залежить вибір місця для проведення весілля.



Варто задуматися і про те, що конкретно ви плануєте провести в день самого весілля:
чи буде у вас виїзна церемонія або РАЦС, святкова вечеря або фуршет, якісь спеціальні розваги або класична програма бенкету, чи будете ви ділити святкування на 2 частини: з друзями та родичами - і інші деталі подібного роду. 



Важлива частина планування - бюджет! Відразу обмовимося, що бюджет треба формувати вже після опитування вартості послуг підрядників і ресторанного обслуговування, так як на початку підготовки у вас, швидше за все, ще немає уявлення про те, який порядок цифр у кожній зі статей витрат. Якщо плануєте залучати організатора, закладайте в бюджет, мінімум, додаткові 10% на послуги організатора.

Проте, зважаючи на все вище написане, ми рекомендуємо Вам звернутись до професіоналів. Адже на все потрібно мати час, а наш час - це саме той час,  який буде присвячений організації Вашого весілля. 

Студія Елем - завжди прислухається до Ваших побажань та запропонує Вам найкращих весільних підрядників, щоб Ваше весілля було незабутнім та цікавим для Вас та гостей. А наші спеціалісти з оформлення весілля: флористи та декоратори,запропонують Вам ексклюзивні ідеї. які втілять лише на Вашому весіллі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар