неділю, 16 березня 2014 р.

Які квіти використовують флористи у створенні весняного весілля...

Ваше весілля навесні, ви готуєтеся зустрітися з декораторами-оформлювачами весіль і ще не визначилися з тими кольорами, які хочете бачити на своєму весіллі - тоді моя сьогоднішня стаття для вас.
Звичайно ж я не сумніваюся, що на Вашому весіллі обов'язково будуть живі квіти - адже це День народження Вашої сім'ї. А який же день народження без кольорів! Які вибрати квіти для прикраси Вашого весілля залежить від декількох чинників: 
* Ваші особисті переваги 
* місце, де проходить свято (щоб квіти витримали все свято гідно) 
* місяць Вашого весілля (щоб був сезон цвітіння найкращих квітів).
Отож, весняні квіти для оформлення весілля:



Тюльпани
Дуже красиві весняні квіти. Використання тюльпанів в декорі весілля, додасть простоту і романтичність Вашому святу. А букет нареченої з тюльпанів підкреслить ніжність дівчини і весняну атмосферу на весіллі.












Нарциси
Прекрасні, "горді",  квіти самих різних видів. Але краще використовувати їх як додаткові квіти, чим як основні. Вони додадуть пікантності і оригінальності Вашій весільній флористиці. Нарциси на весіллі хороші тим, що досить невибагливі і можуть довго простояти навіть без води.











Конвалії
Ці, дуже милі і ніжні квіти з приємним ароматом особливо личать до образу нареченої. Але радимо купити собі букет конвалій і провести з ним день, щоб визначити, чи не розболиться у Вас  через пару годин голова від їх запаху. 



Кали
Займають лідируючу позицію серед весільних весняних квітів. Вони додадуть Вашому  весіллю шику і елегантності. Букет з кал підійде високим нареченим у вузьких сукнях.




Маргаритки
Перші маргаритки розпускаються в травні. Їх можна поєднувати з конваліями, гілками верби. Вони теж дуже романтичні і ніжні. А наречена на ім'я Маргарита може зробити їх символом свого весілля і використовувати у всьому декорі свята  




Гіацинт
Квітне ранньою весною. Має дуже сильний запах, тому рекомендую використовувати для прикраси весілля не в приміщенні. Гіацинти гарно поєднуються із гвоздиками, хризантемами та іншими квітами, які можна додати у весільну флористику як основу для весільних композицій з квітів. 



Іриси 
Сині іриси з  жовті або з білими тюльпани або з нарцисами - дуже поширене і красиве поєднання в букетах і оформленні весіль. Гострі, високі іриси немов би  представляють образ нареченого, а ніжні тюльпани - образ нареченої. 



Фрезії
Весільний букет з фрезій - це втілення аристократизму, витонченості і ніжності. Букет нареченої  з фрезій добре поєднується з  трояндами  і орхідеями. А композиції  з фрезій підкреслять витонченість, чистоту і граціозність Вашого весілля. Свіжозрізані квіти зберігають свій аромат і чудовий зовнішній вигляд продовж 10-діб.



Альстромерії
Альстромерія – уособлення граціозності. Це яскрава тропічна квітка, що робить її особливо незамінною в розкішних букетах. На багатьох королівських весіллях альстромерії використовувалися у великих кількостях. Альстроменії додають букетам нареченої витонченості і свіжості, а завдяки великому розмаїттю кольорів цієї квітки , кожен букет буде виглядати розкішно.




Якщо ваше весілля в березні - вибирайте квіти білих, блідо-рожевих, блідо-голубих відтінків. Якщо ваше весілля в квітні - підійдуть яскраві жовто-зелені квіткові композиції. Якщо ж ваше весілля в травні - можна використовувати і яскравіші квіти: фіолетові, бузкові, рожеві, помаранчеві.

У всьому радьтеся з флористами і пам'ятаєте: Якщо зимові букети прикрашаються різними аксесуарами, то весняні букети мало потребують додаткової прикраси і аксесуарів. Зелене листя весняних рослин має особливий яскравий зелений, навіть салатовий колір, а штучні перли, бісер, стрази, декоративні метелики, черепашки і так далі не личать до природності весняних букетів. Краще додати в квіткові композиції натуральні матеріали: гілочки верби, мімози, "котики", та просто зелену траву.

Немає коментарів:

Дописати коментар