неділю, 30 березня 2014 р.

Оформлення стільців на весілля ( бенкетний зал)

Оформлення стільців на весілля у бенкетному залі

Оформлення бенкетного залу на весілля має велике значення для створення певної атмосфери та стилю весілля. Оркім оформлення місця молодих, столу молодих та столів гостей, особливе значення весільні декоратори надають оформленню стільців.
Красиво задекоровані бантами стільці на весіллі, надають весільному декору певного об"єму, який, своєю чергою, додає пишності всьому весільному оформленню. 
Стільці оформляють по різному, загалом - це банти, але весільні декоратори пропонують різні варіанти оформлення стільців. Це й: банти, волани, стірчки різної ширини, квіти з тканини, паперовий декор, буси, стрази, усіляка фурнітура, яка створює особливий декор весільного стільця. Також у оформленні весільних стільців флористи часто використовують живі квіти. Таке оформлення додає настрою весіллю і неперевершений аромат у бенкетній залі.

Оформлення стільців бантами















Оформлення стільців бантами у техніці "краватка"









Оформлення весільних сільців воланами



Оформлення весільних стільців паперовим декором, квітами з тканини












Оформлення весільних стільців живими квітами








Оформлення весільних стільців бусами, брошками, фурнітурою







Оформлення весільних стільців може бути настільки різноманітним, наскільки вистачить фантазії. А фантазія  нас, як  весільних декораторів, ніколи не підводила. У цій стватті я навела Вам приклади того як можна оформити весільні стільці, щоб весільний декор був неординарним, вишуканим і ексклюзивним. 






 

Немає коментарів:

Дописати коментар