понеділок, 17 березня 2014 р.

Романтичний стиль



РОМАНТИЧНИЙ СТИЛЬ

Ви сьогодні вибігли на вулицю, примружили очі, дивлячись на тепле сонечко, а згодом почав накрапати літній  дощ і Ви подумали: «Як все це романтично». Ви любите ліричні комедії і зворушливі історії кохання, Вам подобаються затишні сади і великі та ароматні піони? Ваша весільна сукня - повітряні тканини ніжних колір  з ледь помітним рожевим відтінком?   Дівчата такі романтичні,  і такі  емоційні! Якщо все це про Вас, то Ваше весілля повинно бути у РОМАНТИЧНОМУ стилі.
Це казкове весілля!!! В декорі будуть присутні рожеві та пастельні кольори, текстура тканин буде збагачена квітковими принтами та узорами.
Флористу тут є де розвернути свою фантазію. Букет нареченої з рожевих піон підкреслять її ніжність, молодість і фарфоровий колір обличчя. Багате флористичне оформлення з різноманітних квітів: рожевих, пурпурних, ванільних та ніжно зелених кольорів, додасть простому залу урочистості.
Окрасою романтичного весілля буде виїзна церемонія на природі: в горах, біля річки чи озера. Весільна арка оздоблена гілками та квітами, що додасть легкості і звісно ж, Романтизму.
Характерні елементи романтичного весілля:
- тканини з квітковими принтами та узорами
- повітряні тканини, типу «вуаль»
- багато літніх квітів
- галявина на природі або пляж – для виїзної церемонії
 Деталі:                                                   Квіти:
- багато квітів                                         - піони
- рожеві та пастельні кольори               - гортензії
- мереживо, вуаль                                  - троянди
- багато весільних аксесуарів               - еустоми
                                                                -  фрезі










Романтичний стиль весілля - найпопулярніший серед наречених, адже це втілення дівочих мрій про найкрасивішу історію кохання.
Замовляйте романтичний стиль весілля - 067 765 15 92



Немає коментарів:

Дописати коментар