середу, 26 березня 2014 р.

Виїзна церемонія

Виїзна церемонія


Весілля - це своєрідний пазл, елементом якого є ВИЇЗНА ЦЕРЕМОНІЯ. Кожна наречена, та й будь - яка пара наречених, хочуть особливу, неперевершену і оригінальну  Виїзну церемонію. Завдання флористів і декораторів при оформленні весілля буває не з простих, адже є безліч класичних і не класичних варіантів оформлення Виїзної церемонії.

Провівши соціальне опитування серед потенційних наречених, я зробила висновок, що Виїзна церемонія, в класичному розумінні її оформлення, а це - овальна арка оздоблена текстилем і квітами, на сьогодні втрачає свою актуальність. Теперішні наречені все більше і більше схиляються до креативних пропозицій весільних декораторів та флористів. 


Проте, класичні виїзні церемонії ніхто не відміняв. тому я вважаю, що "місце під сонцем" є для всіх варіацій Виїзної Церемонії.
Як правило, наші наречені дуже люблять, і флористи це підримують, організовувати виїзну церемоні. на свіжому повітрі, поряд з вишуканим рестораном, де буде відбуватися весільний бенкет, або ж у місці, яке "створене" для проведення Виїзної церемонії.
Такими місцями можуть бути: парки, Карпатські гори, побережжя океанів, морів та річок, лісові галявини, зелені лани, відкриті площадки на дахах будинків і багато, багато, багато ще де. 


Оформлення Виїзної Церемонії 

Оформлення Виїзної Церемонії - це як візитна картка флористів - декораторів. Який би стиль весілля наречені не вибрали би, Виїзна Церемонія передбачає класину арку або весільний декор і декорації, що будуть чітко відображати імітацію весільної арки. Сьогодні дуже модно на почесному місці весільної арки ставити декоративно оформлені двері, стійки з квітами, колони тощо. 
До "арки" стелять червону або білу доріжки, щоб придати церемонії одруження урочистості та підкреслити те, що у житті наречених - день одруження - видатний день у їхньому житті. 
По дві сторони доріжки ставлять стільці або ж інші сидіння, наприклад снопи сіна, що є трендом цьогорічного сезону. Стільці, або ж сидіння, декорують текстилем, стрічками та квітковими композиціями, які присутні і на весільній арці. 
Часто доріжку прикрашають декоративним гачками з квітковими кулями, стійками, на яких стоять вази з квітковими композиціями або букетами, багато свічок і пелюсток троянд. 

Оформлення Виїзної Церемонії - це захопливий етап у оформленні весілля вцілому. 



Немає коментарів:

Дописати коментар