понеділок, 17 березня 2014 р.

Стиль МОДЕРН




МОДЕРН


Стиль МОДЕРН  - для тих, хто любить усе нове, сучасне, модернове і прогресивне. Люди, які захоплюються новітніми технологіями, люблять жити у великих та гучних мегаполісах, носять стильний  одяг – це ті люди, у яких весілля буде яскравим, кольоровим, з прямими лініями в декорі та мінімалізмі  у флористичних композиціях.
Для МОДЕРНУ притаманні ресторани з великими скляними вікнами - «вітринам», крізь які потрапляє багато світла і монохромний дизайн ресторанного інтер’єру відразу перетворюється з холодного на теплий і затишний.  Тут не потрібно багато текстилю, адже сидіти на зручних і м’яких диванах набагато приємніше і, якось по - компанійськи.  Тому весілля у Стилі МОДЕРН варто обирати тим парам у кого буде невелика кількість гостей. Проте, якщо у Вас на весіллі буде понад 100 людей, то у такому випадку завжди можна поставити велетенське шатро на розкішній галявині і створити свій власний, імпровізований Модерн – ресторан. А ми наповнимо його стильними меблями та всім необхідним для проведення весілля.
Флористика – особливий момент на весіллі. Дизайнерські композиції з цікавим рішенням і поєднанням квітів  - вдалий вибір для оформлення весілля в Стилі МОДЕРН.  Тандеми  орхідей з камінням, гілками, екзотичними квітами і сукулентами – створять неперевершене оформлення весілля і підкреслять молодість, стильність і сучасність молодої пари.
Характерні елементи Стилю МОДЕРН:
- просторі ресторани з вікнами – «вітринами»
- мінімалізм в текстилі
- дизайнерські флористичні композиції
- пейзажі мегаполісу
- яскравий декор
 Деталі:                                                            Квіти:
- м’які дивани                                               - орхідеї
- яскраві, соковиті кольори,                      - сукуленти
-  монохром                                                  - гілки
- сучасні шрифти, графіка                          - антуріуми
- пластиковий декор                                   - стрелітція

Виїзні церемонії у Стилі МОДЕРН







Флористика                                                                                                                     Декор 











Немає коментарів:

Дописати коментар