вівторок, 15 вересня 2015 р.

Весільні поради

Організація весілля


Дівчата, коли Вам освідчився Ваш коханий і Ви сказали заповітне для Вас обох «Так»,  Ви вибираєте день і дату, які будуть особливими і запам’ятаються на все життя. Обговоривши все з батьками та родиною Ви розпочинаєте підготовку до весілля. Організація весілля  - важка праця, адже потрібно подбати про багато факторів, які будуть взаємодіяти між собою і в поєднанні  створять святкову атмосферу.

Студія «Елем» пропонує Вам залишити всі клопоти по організації  весілля професійним організаторам та координаторам. Найважливіше в організації весілля бути обізнаним у цій справі і знати кого саме Вам запропонувати з ведучих, музикантів та інших виконавців шоу програми.

Організатор весілля подбає про всі нюанси, які можуть виникнути в процесі підготовки до святкування, а координатор весілля проконтролює все на весіллі і буде з Вами поруч до завершення цього прекрасного дня.

Неперевершеність весілля забезпечує красиве та професійне оформлення весілля живими квітами, цікавим текстилем, паперовим декором та іншими весільними аксесуарами, які підкреслять вибраний для Вас стиль та колористику весілля.

Організація весілля включає:
- підбір ресторану;
- підбір ведучого, музикантів, шоу програми;
- технічне забезпечення на весілля (звук, світло, подіуми)
- оформлення весілля
- організація Виїзної Церемонії;
- постановка та оформлення першого танцю;
- спец ефекти на весіллі (феєрверк, піротехнічні шоу, фаєр шоу, важкий дим, конфеті тощо);
- Координація весілля. 


Немає коментарів:

Дописати коментар