вівторок, 15 вересня 2015 р.

Весільні поради

Оформлення весілля


Весілля – день здійснення мрій і прекрасного настрою. Ви готуєтеся до нього підбираючи: бенкетний зал, ведучого, музичний супровід… І це правильно, адже  на весіллі все повинно бути бездоганним і продуманим.

Коли Ви виберете бенкетний зал для весілля у Вас відразу з’явиться бажання його оформити. Оформлення весілля створює настрій і буває дуже  різноманітним. Бенкетні зали оформляють тканинами, живими квітами, паперовим декором і цікавими весільними аксесуарами. Весільне оформлення повинно бути стильним і сучасним з використанням модних тенденцій та палітри кольорів, які підкреслять вибраний Вами стиль весілля.

Живі квіти в оформленні весіллі додають вишуканості, елегантності та завершеності всього оформлення. Кольором квітів можна передати колористику весілля, стиль весілля та  надати бенкетному залу святковості і помпезності. Живими квітами флористи можуть оформити все:

президіум молодих, столи гостей, фуршетні столи, весільні автомобілі і ще безліч всього,що потрібно на весілля. Композиції з живих квітів – це окраса весілля та основа весільної флористики.

Студія «Елем» пропонує Вам послуги професійних флористів та декораторів, які знають про оформлення весілля все. Звернувшись до нас Ви отримаєте консультацію флориста, який зустрінеться з Вами безпосередньо у бенкетному залі, де відбудеться весілля. Ми складемо для Вас цікаву пропозицію з урахуванням усіх Ваших побажань та модних напрямків у весільній сфері.

 Оформлення весілля включає:
- Букет нареченої та бутоньєрка нареченому
- оформлення весільного кортежу;
- оформлення Виїзної Церемонії;
- оформлення бенкетного залу;
- оформлення президіуму молодих;
- оформлення весільної фотозони;
- весільні аксесуари.

Немає коментарів:

Дописати коментар