вівторок, 15 вересня 2015 р.

Нові весільні традиції

Посадити дерево


Ще однією красивою весільною традицією є спільна посадка дерева, як символу початку нового сімейного життя.

Посадити дерево можна в лісі, на дачі або навіть у дворі вашого будинку. Відмінним місцем стане парк, якщо вам вдасться домовитися з адміністрацією. Але навіть якщо ви не можете знайти відповідного місця, а в ліс їхати не хочете, можна просто посадити деревце в горщик і поставити свій «сімейний» саджанець на балкон. Головне, підібрати для цього підходящу рослину.

Проводити цю традицію можна під час весільної прогулянки або банкету. Попросіть ведучого або вашого гостя вимовити красиву мову, поки ви будете зайняті посадкою дерева. А фотограф в цей час нехай збереже кожен момент цього зворушливого ритуалу.

Врахуйте, що посадка дерева пов'язана із землею, тому підготуйте тематичні фартухи і рукавички, щоб не забруднитися. Не обійтися і без лопати, а також горщика, якщо ви вирішите садити деревце не на природі.

#Елем #весільна_флористика #організація_весілля #весільні_традиції #посадка_дерева

Зав'язування вузла


Красива традиція, яка символізує скріплення союзу - це зав'язування вузла або дослівно «tie the knot». Зав'язуючи вузол, ви обіцяєте завжди бути разом і йти по життю рука в руку. Зав'язувати можна як традиційний джгут, так і різнокольорові стрічки.

Проводити зав'язування вузла можна безпосередньо після розписки або на весільному бенкеті. Ви можете зберегти цей вузлик як сімейну реліквію, яка буде нагадувати вам про день весілля =)

Немає коментарів:

Дописати коментар