вівторок, 15 вересня 2015 р.

Турбота про гостей

5 способів проявити турботу про гостей на вашому весіллі


Головне правило: чим менше гості заморочуються над якими-небудь питаннями у вас на весіллі, тим краще. Усвідомте той факт, що весілля - це свято, куди приходять веселитися і відпочивати, а не нудьгувати і вирішувати проблеми. 

Зустріч і навігація

Уявіть, що друзі запросили вас до себе додому, ви прийшли в призначений час ... а їх там немає. Зате є натовп якихось незнайомих вам людей. Висновок: організуйте зустріч гостей - нехай цим займуться подружки нареченої або координатор. По-перше, гостям буде просто приємно, що їх чекають, що їх зустрічають. Уже ця деталь додасть вашому весіллю особливий статус. По-друге, у гостей можуть виникнути питання (куди сісти, коли що почнеться, де молодята і т.п.) - буде відразу зрозуміло, до кого звернутися за відповідями.

План і картки розсадження

Питання "Куди сісти?" - головний біль, особливо для тих гостей, які прийшли без пари
або не знають нікого на весіллі, крім вас. Висновок: не пошкодуйте часу, складіть план розсадки.

Розваги

Про весілля залишаються найкращі спогади, якщо там було цікаво і весело. Чим різноманітніше організована вами програма, тим більше можливостей у кожного з гостей приємно провести час.

Приємні дрібниці

Фізичний комфорт - одна з найважливіших складових гарного настрою. Якщо вашим гостям жарко / холодно, тісно, ​​душно, вони втомилися - ніякої радості і вибуху емоцій від них чекати не доводиться. Висновок: зробіть комфорт ваших гостей одним із пріоритетних завдань. На літнє весілля замовте побільше безалкогольних
напоїв для втамування спраги, особисто перевірте роботу всіх кондиціонерів в ресторані. Взимку не влаштовуйте виїзну реєстрацію на вулиці - так, оригінально, але ХОЛОДНО. На спекотному пляжному весіллі роздайте гостям окуляри і парасольки від сонця.

Фотографії

Кадри з вашого весілля потрібні не тільки вам, а й гостям. Вони ж теж прийшли при параді, з красивими зачісками та в продуманих вбраннях. Висновок: виділіть спеціальний час для фотосесії з гостями - достатньо, щоб кожен зміг сфотографуватися з вами окремо, а не тільки на одному загальному знімку.

#Елем #весільна_флористика #організація_весілля #турбота_про_гостей

Немає коментарів:

Дописати коментар